DESPRE ACS GROUP


ACS GROUP este un grup de firme specializate in sisteme de securitate, monitorizare video, solutii tehnice integrate de supraveghere si interventie si paza. Experienta si profesionalismul ne sunt certificate de satisfactia clientilor nostri.

Experienta acumulata de-a lungul timpului si exigenta in prestarea tuturor serviciilor de securitate ne determina sa ne aflam intr-un permanent proces de dezvoltare. Acest lucru se concretizeaza intr-o gama variata de servicii ce se diversifica continuu: consultanta, proiectare, furnizare, implementare, instalare si intretinere (service) pentru sisteme tehnice de securitate pentru aplicatii rezidentiale sau de firma sau sisteme tehnice complexe pentru aplicatii institutionale sau industriale.

Echipamentele folosite sunt produse de firme renumite, respectand standarde superioare de calitate. Ne exprimam dorinta sincera de a stabili relatii de lunga durata cu clientii nostri si de a le oferi satisfactia beneficierii de excelentele noastre produse si servicii.

Cine Suntem?

ACS GROUP este de importator, distribuitor si integrator de sisteme adresandu-se atat resellerilor cat si direct utilizator finali prin solutii perfect costumizate nevoilor lor.

ACS GROUP activeaza pe piata romaneasca de tehnica si sisteme de securitate cu succes impunandu-se ca unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii in domeniu.

Ne mandrim cu recomandari pozitive din partea tuturor clientilor nostri atat in ceea ce priveste fiabilitate in exploatare a echipamentelor furnizate cat si din punct de vedere al suportului tehnic rapid si de calitate.

Ce avem in plus?

Preturi imbatabile; flexibilitate; interactivitate; suport tehnit pentru toate echipamentele comercializate , precum si pentru echipamente antiefractie , control acces , antiincendiu , suport asigurat de personal cu experienta in domeniu ; solutii video de ultima generatie in conformitate cu normele si standardele Uniunii Europene si nu in ultimul rand solutii fiabile (calitate/pret) pentru orice situatie, proiect sau cerinta.

  
Copyright © 2010 ACS Group | Tel: 021.344.30.84
Sisteme de securitate, monitorizare video, paza si protectie