Sisteme antiefractie

sisteme antiefractie
Paza si protectia bunurilor dumnevoastra se poate face cu costuri relativ mici prin astfel de sisteme ce avertizeaza intrarea unor persoane nedorite intr-un anumit spatiu. Avertizarea poate fi sonora si/sau luminoasa, locala sau la distanta. Un sistem de alarmare trebuie instalat corespunzator, pentru a furniza o protectie adecvata, toate punctele de acces in aria supravegheata fiind protejate.

Sisteme de control al accesului si pontaj automat

Sisteme de control al accesului si pontaj automat
Sisteme prin care acesul persoanelor se poate limita intr-un anumit spatiu la un anumit moment. Prin corelarea acestor sisteme cu softuri specializate se pot obtine rapoarte complete de evenimente, rezolvand si problema pontajului angajatilor.

Sisteme profesionale de supraveghere video

Sisteme profesionale de supraveghere video
Monitorizarea poate avea rol de urmarire a desfasurarii in bune conditii a unei activitati de lucru a personalului intr-o institutite sau de depistare a unor evenimente care pot produce pagube materiale si care trebuie prevenite. Urmarirea se face 24 ore din 24 din dispeceratul firmei, iar in caz de urgenta se anunta beneficiarul, se poate activa un sistem de alarma sau(si), la cerere, trimitem un echipaj de interventie la locatia respectiva.

Sisteme antiincendiu

Sisteme antiincendiu
Incendiul a fost din cele mai vechi timpuri un mare dusman al omului. Aproape fiecarea oras din lume a cunoscut incendii devastatoare, chiar si in zilele noastre, cand simple neglijente sau ignorarea regulilor de protectie au dus la distrugerea unor fabrici, magazine, hoteluri, depozite, ducand chiar la ruinarea unor proprietari. Studiul combaterii incendiului a devenit o directie importanta in cadrul laboratoarelor stiintifice in domeniu. Sistemele de alarma contra incendiului avertizeaza incendiul in faza sa incipenta.

Sisteme de interfonie si videointerfonie

Sisteme de interfonie si videointerfonie
Un elementar sistem de protectie impotriva patrunderii persoanelor in anumite spatii. Accesul persoanelor este permis doar prin comanda usii de intrare de catre o persoana din interior. In cazul videointerfoanelor persoana afata in interior poate sa vada persoana din exterior pe un monitor.

Sisteme de inchidere

Sisteme de inchidere
Sisteme de automatizare: ACS GROUP ofera clientilor sai posibilitatea de implementare a unor aplicatii complexe , care pot fi corelate cu sistemele de securitate( usi, porti actionate electric).

  
Copyright © 2010 ACS Group | Tel: 021.344.30.84
Sisteme de securitate, monitorizare video, paza si protectie