MONITORIZARE VIDEO

monitorizare video
ACS GROUP. va prezinta sistemul dezvoltat cu succes de prevenire a infractiunilor, la un cost mai mic decat sistemul cu paza umana integrala.
Ideea noastra a fost de inlocuire pe cat posibil a factorului uman si implicit de diminuare a costurilor destinate securizarii unei locatii.
Serviciul se numeste monitorizare video si se bazeaza pe instalarea cu cele mai mici costuri al unui sistem de supraveghere video (configurat pe un numar de camere optim), conectarea lui la dispeceratul video al firmei (prin conexiune internet) si supravegherea obiectiva si discreta activitatii in zona de interes stabilita. Aceasta activitate se face de catre dispeceri autorizati si cu experienta.

monitorizare video
Sistemele de supraveghere video servesc la urmărirea și înregistrarea imaginilordintr-un spațiu care trebuie supravegheat. Acestea au aparut din necesitatea companiilor de a tine sub control tot ceea ce se intampla pe proprietatile si in cladirile lor, avand ca principiu de baza faptul ca o singura persoana, responsabila de monitorizarea sistemului CCTV, vede de zece ori mai mult decat o puternica patrula.
Sistemele de supraveghere video se adreseaza, in principal, spatiilor in care se desfasoara activitati de productie, spatiilor comerciale, depozitelor de materiale dar si birourilor.
Sistemul de supraveghere video poate fi interconectat cu un sistem de avertizare la efractie sau cu echipamente de control acces pentru un spor de eficienta.

monitorizare video
Monitorizarea poate avea rol de urmarire a desfasurarii in bune conditii a unei activitati de lucru a personalului intr-o institutite sau de depistare a unor evenimente care pot produce pagube materiale si care trebuie prevenite. Urmarirea se face 24 ore din 24 din dispeceratul firmei, iar in caz de urgenta se anunta beneficiarul, se poate activa un sistem de alarma sau(si), la cerere, trimitem un echipaj de interventie la locatia respectiva.


monitorizare video
Etapele de implementare a sistemului sunt: vizualizarea obiectivului, conectare la Internet, si stabilirea impreuna cu beneficiarul a zonelor de interes si a numarului de camere; dupa care se va instala sistemul de supraveghere, care poate fi configurat si pentru vedere pentru timp de noapte (camere cu infrarosu), atat pentru spatii interioare cat si exterioare.

  
Copyright © 2010 ACS Group | Tel: 021.344.30.84
Sisteme de securitate, monitorizare video, paza si protectie